Tuesday, February 10, 2009

Happy Birthday My Bloved Mom

Happy Birthday My Bloved Mummy... Sweet 15... Aik 15 ker??? heheheh sweet 51... We Love U Mom...Sebenarnya Birthday mumy aku ni last week lg... oleh krna bz cket... aku lmbt nak post.. bnyak knangan indah time ni... hhehehe yg bestnyer cian mama aku dia btol2 terharu dgn kjutan ni... heheheheh sblom tu kami adik beradik pakat nak celebrate bday mumy ni kt sebuah seafood restaurant di kelilingi laut... heheehe dan ktorg juga pakat ramai2 pki baju puteh.. sajer jer... nak tunjukkan ksh syg tu yg suci sgt2 kt mak aku... kunun2... hheheehe yg lucunya ptg tu mak su aku kol... dier kate nak bwk mak aku jalan2... dan 2 adik bongsu aku maksu aku yg bwk.. mak aku bkn main naik darah time tu adik ku hairul dan rina beriya2 pilihkan mak aku baju siap tlg iron lg... pdahal bdk 2 ekor tu mmg pmalas... yg lucunya mak aku naik darah 2 adik ku yg bongsu nak pki bju putih... and dia kate buat kotor je nanti... kte bkn nak p maner... juz mak su nak bwk jalan2... heheheeh. mmg mjadi time tu... ktorg naik 3 buah kreta... maksu aku jalan dulu... then adik aku yg nak p amek cake... dan yg last aku mnuju ke tempat yg di tuju... aku tau mak aku nanges time tu... walaupun kmi rasa meriah... tp dlm ht kecilku tetap berkata... alangkah indahnya kalo arwah dady ada bersama.... kt cni aku ader post pic time tu... heehhee ni lah fmily ku...



KEK KHAS UTK MUMMY TERSAYANG





"MOGA KAKAK KAWEN CEPAT" WAH TU LAH ANTARA
WISH MY MOM... HUHUHUHUH



ADIK2 AKU YG SEMUANYA "GILAK2" ADOI SAPER LAH
YG SUDI JD ADIK IPAR DORG NIH



MY AUNTY.. PON SPORTING PKI COLOUR PURPLE MLM TU
ORG TUA2 SMUA PKI PURPLE


HEEHHEH HAPPY FAMILY....
KTORG SEPAKAT PKI COLOUR PUTIH MALAM TU...


11 comments:

z a r i t h n u r February 11, 2009 at 12:55 AM  

selamat ulang tahun mami kaka lady..yg ke 15 tau..dasat tu..
moga idup dipenuhi rahmat..sehat2 selalu..senyum selalu..dan moga kaka cpt kawen.eh kaka pula tkena.muakakakakaka..

Ary.Ahmad February 11, 2009 at 6:18 AM  

wahhh...epi besday mumyyy...hehehe..zariq, kak lady x lama da tu mo kawen tu..muekekeke =P

harap2 dia ingat kita sini kan?..huhu..

IslandLady February 11, 2009 at 4:33 PM  

wahhhhh tq zarith... tq ary.. haaaha zarith jgn caye kate2 ary tu... akak lamer lg nak kawen lah... saper lah nak kat akak korg nih... hehehehe... adeh aryyyy of coz ary dan adik2 akak yg jauh d sana akn bsama2 akak bla kawen nanti... kalo nak sgt abg ipar cpt tlg akak carik... wakaaaakaka

Ary.Ahmad February 11, 2009 at 6:31 PM  

wakakaka! tlong cari kunun! wekkk wekkk klapa sawet eh =P

IslandLady February 11, 2009 at 8:22 PM  

adehhh nak sgt2 abg ipaq kan... hang tlg carik ler.. hahaah nak org johor leh x??? wkaakakakak larikkkkkkkkkkkkk

ary.ahmad February 11, 2009 at 10:46 PM  

org johor? muakakaka! buleh2...uikkk, sapa ek yg pakai singlet putih tu..kiri skali..ada no tepon x? muakakakka =P

IslandLady February 12, 2009 at 9:58 PM  

muakakaka tu lah adik akak yg ckp atlit wakil MSSM tu.. hahaahah nak no tepon erk??? 0138775 hahahah yg hjung2 tu pndai2 carik sendiri k... wkakakakaaka

ary.ahmad February 12, 2009 at 11:14 PM  

013-8775760...kan??? muakakakak! kimsalam ek sama dia =P skang dia wat apa ek? baru abis spm kan?

z a r i t h n u r February 13, 2009 at 12:03 AM  

eh xpa2 sa plg bongsu yg kawen dulu..leh dpt byk adiah dr kaka2 n abg2 sakalian..muakakakakakaka..

IslandLady February 13, 2009 at 4:41 PM  

ary... hahahahah yup dia lpas spm... bulan 6 ni p PLKN.. hahaaha siap lah hang no yan2 hang paparkan kat cni... gilak kamooo... hahaahaha

wahhh zarith nak kawen yer... wahhh baguih lah... cepat2 kawen... x sbr nak timang anak sedara nih... muahahahahaahah

ary.ahmad February 15, 2009 at 5:44 PM  

yannn mishhh u..muakaka =P

zariQ ckp dia mo kawen dah tu...esok lusa dapat anak (kucing)..muakakakaka =P

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP